Податоци

Деловниот центар Premium е повеќе од вообичаена зграда со канцеларии. Над 12.000 м2 за изнајмување, 190 паркинг-места, рецепција, фитнес-сала, енергетска ефикасност...

Повеќе

План

Деловниот центар Premium нуди флексибилност околу одредување на површината на изнајмување, како и нејзиното уредување. За таа цел, на располагање се неколку детални планови.

Повеќе

3600 поглед

Деловниот центар Premium располага со простор од повеќе од 12.000 м2, од кои од 1-ви до 5-ти кат се идентични, додека приземјето и 6-тиот кат се разликуваат.
Изберете го катот во 360 поглед

1-ви до 5-ти кат

6-ти кат

Локација

На вистинско место

Хотели и трговски центри во непосредна близина, приклучување на автопат и брза конекција со меѓународниот аеродром – идеална бизнис-локација.

Повеќе

За нас

Деловниот центар Premium е составен дел од компанијата
„Мак Аутостар“…

Повеќе

Новости