За нас

Деловниот центар Premium со својот изглед е уникатен белег на модерната архитектура, со висок степен на препознатливост.

Деловниот центар Premium е составен дел од „Мак Аутостар“, компанија што постои повеќе од 25 години во Македонија и е генерален застапник за „Mercedes-Benz“ во Р. Македонија, односно генерален застапник за „Mercedes-Benz“ патнички и стопански возила, автобуси и „Unimog“, потоа овластен дистрибутер за „Mitsubishi Fuso“, „Setra“, „Mobil“, овластен сервисер за „Mitsubishi Motors“, како и компанија застапник на најголемите производители на резервни делови за патнички и стопански возила од различни брендови.


Премиум Бизнис Центар
Бул Киро Глигоров бр. 2
Скопје, Македонија
Тел: +389 2 2580 000
pbc@makautostar.com.mk